fbpx

Blog   |   Vsi izdelki   |   O nas

031 345 848   |   takolepo@amis.net

   

Brezplačna dostava za naročila nad 40€

Ročno izdelani izdelki

Certificirana naravna kozmetika z bio sestavinami

Certificirana veganska kozmetika

zasebnost in piškoti

Upravitelj spletnega mesta  takolepo.si, Tako Lepo Dejan Jež s.p., (v nadaljevanju ponudnik) deluje v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in je zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov. Za potrebe poslovanja svoje spletne trgovine ponudnik zbira naslednje uporabnikove podatke:

  1. Ime in priimek
  2. Točen naslov in kraj bivanja
  3. Naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
  4. Telefonsko številko
  5. Geslo v šifrirani obliki
  6. Druge podatke, ki jih kupec vnese v obrazce v spletni trgovini

 

Podatki o plačilnih karticah se ne zbirajo.

Ponudnik ne odgovarja za točnost vnešenih podatkov s strani uporabnika. Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo IP naslovi, preko katerih uporabnik dostopa do spletnega mesta. Uporabniku je na začektu obiska dodeljen sejni piškotek, ki omogoča identifikacijo in spremljanje košarice za nakup.

Na uporabnikov računalnik lahko ponudnik shrani tudi druge piškotke, naprimer uporabnikovo identifikacijsko številko v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika pri naslednjem obisku), ocene artiklov (da je uporabnik seznanjen s tem, katere artikle je že ocenil) ter piškotke sistem Google Analytics (omogočanje analize obiskov spletnega mesta).

Vsi zgoraj omenjeni podatki z izjemo piškotkov  se na ponudnikovem strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se shranjujejo v pomnilnik strežnika le za čas trajanja obiska spletnega mesta in se po eni uri neaktivnosti izbrišejo. Trajni piškotki se shranjujejo na računalniku uporabnika spletnega mesta.

 

Ponudnik lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporablja za namene statistike in analiz in jih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije) bo posredoval le uporabnikove podatke, ki so pomembni za dostavo pošiljke, vključno s telefonsko številko. Če je uporabnik navedel telefonsko številko, bo ponudnik preko nje stopal v kontakt z njim, v kolikor bi bilo to potrebno, vendar le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Podatke, ki jih ponudnik zbira in obdeluje bo le-ta razkril le, če je takšna obveznost določena v zakonu ali pa v dobri veri, da je to potrebno za postopke pred sodišči oziroma drugimi državnimi organi in za zaščito ter uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

 

Piškotki – kaj so in zakaj jih uporabljamo

Piškotek je krajše besedilo, ki ga spletno mesto ob uporabnikovem obisku pošlje brskalniku, zato da  spletno mesto uporabnika prepozna in si zapomni podatke o njegovem obisku ter mu omogoči prijaznejšo, predvsem pa bolj enostavno spletno storitev. S piškotki se prilagaja vsebina spletnega mesta, ki si tudi zapomni uporabnikove preference ter beleži njegov obisk na spletnem mestu ponudnika. Zaradi piškotkov je brskanje po spletni trgovini hitrejše, učinkovitejše ter prijetnejše.

TAKO LEPO

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

POIŠČITE NAS

Tako Lepo
na socialnih omrežjih:

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Te zanima več o novostih, izdelkih in še kaj?

Naroči se na novičnik Tako Lepo!

Hvala za prijavo, se beremo kmalu. :)