fbpx

Blog   |   Vsi izdelki   |   O nas

031 345 848   |   takolepo@amis.net

   

Brezplačna dostava za naročila nad 40€

Ročno izdelani izdelki

Certificirana naravna kozmetika z bio sestavinami

Certificirana veganska kozmetika

NARAVNI DEODORANTI

Naravni deodoranti Tako Lepo ne preprečujejo potenja, pač pa le neprijeten vonj, ki pri tem nastaja. Izjemno učinkoviti so tudi pri večjih fizičnih naporih. Ob pravilni uporabi na oblačilih ne puščajo madežev. En lonček zadošča kar za 3-5 mesecev redne, vsakodnevne uporabe.

V naših deodorantih so samo naravne sestavine. Ne vsebujejo nepotrebnih primesi ali konzervansov. Podarite svojemu telesu nekaj nežnosti ob nanosu – predel pod pazduho je v primerjavi z ostalim telesom pogosto preveč zapostavljen. Učniki naravnega deodoranta vas bodo razveseljevali od jutra do večera.

Za vas smo izdelali štiri vrste deodorantnih krem: Neutral, za tiste, ki želijo deodorant povsem brez vonja, Sivka, za ljubitelje nežnih vonjev, Menta, za osebe, ki prisegajo na sveže, mintaste vonje in Limeta, ki očara s citrusnimi notami.

Pomembno je prepoznati razliko med naravnimi deodoranti in antiperspiranti, ki so snovi, ki  preprečujejo potenje in z naravnim nimajo kaj dosti skupnega.

TAKO LEPO

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

POIŠČITE NAS

Tako Lepo
na socialnih omrežjih:

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Te zanima več o novostih, izdelkih in še kaj?

Naroči se na novičnik Tako Lepo!

Hvala za prijavo, se beremo kmalu. :)