fbpx

Blog   |   Vsi izdelki   |   O nas

031 345 848   |   takolepo@amis.net

   

Brezplačna dostava za naročila nad 40€

Ročno izdelani izdelki

Certificirana naravna kozmetika z bio sestavinami

Certificirana veganska kozmetika

Brezplačna dostava nad 40€!

DEO KREME TAKO LEPO kako jih pravilno uporabljati

Ste že spoznali naše deo kreme? Če še niste preizkusili učinkovite, naravne deo kreme, ki ne škoduje telesu in učinkuje skozi ves dan, je skrajni čas, da si zagotovite svojo.

deo kreme Tako Lepo so zelo učinkovite

V  ponudbi imamo štiri različne deodorantne kreme. Vse so narejene z enakimi osnovnimi sestavinami in so zelo učinkovite. Kljub temu so drugačne. To so Sivka, Limeta, Menta in Neutral.  Razlika med njimi je v vonju oziroma v kombinaciji 100% naravnih  eteričnih olj, s katerimi so odišavljene.  Narejene so iz popolnoma naravnih sestavin, brez aluminijevih soli, alkohola, parabenov, barvil, konzervansov. Večina sestavin je ekološke pridelave.

Vonj deo kreme se razdiši že kmalu po nanosu in to z razlogom. Želeli smo ustvariti deodorant, ki ga bo lahko uporabljala cela družina. Ker pa ima ponavadi vsakdo svoj priljubljeni pafrum ali toaletno vodico, bi to lahko kaj kmalu pripeljalo do bitke za prevlado med vonji. Naše deo kreme lahko zato brez težav uporablja cela družina, vsak tudi  v kombinaciji s svojim parfumom.

Deo krema Sivka, diši kot obljublja že samo ime, po sivki. Pomirjujoče, nežno, nevsiljivo.

Deo krema Limeta, vsebuje kombinacijo eteričnih olj s citrusnim vonjem. Sveže, zeleno, lahkotno.

Deo krema Menta ima med vsemi štirimi najmočnejši vonj po pepermintu. Zaradi kombinacije eteričnih olj  je ta deo krema edina, ki ni primerna za otroke pod 12 letom starosti.  Hladno, osvežujoče, brezhibno.

Deo krema Neutral je edina deo krema, ki nima dodanih eteričnih olj in zato ne diši. Ima pa  svoj zelo nežen, naravni vonj po rastlinskih maslih in osnovnih sestavinah iz katerih je narejena. Ne moremo pohvaliti njenega čudovitega vonja, lahko pa brez težav pohvalimo njeno učinkovitost.  Še posebej primerna je za ljudi, ki imajo  sicer težave povezane z uporabo dišav v kozmetičnih izdelkih.

Kakšno količino uporabiti

Ker so vse štiri deo kreme  Tako Lepo zelo učinkovite, jih boste  porabili zelo malo. Za enkraten, učinkovit nanos na kožo ene pazduhe zadostuje že količina v velikosti grahovega zrna. Kremo nanesite na dobro očiščeno pazduho in temeljito vtrite v kožo. Če boste kremo dobro vtrli, mastnih madežev na oblačilih ne bo.  

Zadostuje že majhna količina v velikosti grahovega zrna

Naš namig: Začnite z uporabo manjše količine in če je potrebno postopoma povečujte količino nanosa, vendar s kremo ne pretiravajte, ker ni potrebe. Ob priporočeni uporabi boste imeli kremo za kar 3-5 mesecev redne uporabe. Ne bo seveda nič narobe in še vedno boste varni tudi ob večjem nanosu od priporočenega, trpela bo le vaša denarnica J

Kremo smo sprva  sami, nato s pomočjo prijateljev in znancev dobro testirali ob različnih športnih aktivnostih. V dveh letih, odkar je krema na trgu, dobivamo veliko pohval tudi od naših uporabnikov. Bistvo sporočil je enako – krema odlično deluje. Sama jo zelo rada  uporabim še zlasti pred tekom in ni me še razočarala.

Embalaža deodorantnih krem:

Ker si zelo želimo, da bi čimmanj obremenjevali okolje, smo se odločili, da vam damo možnost nakupa deo krem z ali brez zunanje škatlice. Naše deodorantne kreme so v plastični PET embalaži, ki se popolnoma reciklira. Pokrovček je aluminijast in se ga pravtako lahko popolnoma reciklira. Ob nakupu izberite možnost »brez zunanje škatlice« in  prihranite 1 €.

V vročih poletnih mesecih se krema na poti do vas med pošiljanjem  lahko nekoliko zmehča ali postane bolj tekoča. To ne vpliva na njeno učinkovitost. V takšnem primeru kremo premešajte in postavite za nekaj minut v hladilnik, nato pa jo lahko normalno uporabljate.

V mrzlih zimskih dneh lahko krema na poti do vas postane bolj trda, kot bi si želeli. Tudi to stanje ne vpliva na njeno učinkovitost. Postavite jo v prostor kjer je vsaj 20°C in krema bo čez nekaj časa mehkejša in bolj mazljiva. 

Najnovejši zapisi

Arhiv

TAKO LEPO

Tako Lepo Dejan Jež s.p.
Tovarniška cesta 18
1370 Logatec

040 820 869
031 345 848

E-pošta: takolepo@amis.net

POIŠČITE NAS

Tako Lepo
na socialnih omrežjih:

Ročna izdelava mil: Vsi izdelki so ročno narejeni in so pridobili certifikat ROKODELSTVO SLOVENIJE, ki ga izdaja Obrtna zbornica Slovenije!

Te zanima več o novostih, izdelkih in še kaj?

Naroči se na novičnik Tako Lepo!

Hvala za prijavo, se beremo kmalu. :)